Tidbits

In primul rind bine te-am regasit! Au trecut deja 3 saptamini de la ultimul articol. Cind, cum, de ce asa repede…la asemenea intrebari nu am niciun raspuns. Dar ca sa vezi ca am avut, totusi, constiinta incarcata am visat ca se facuse deja iunie si eu nu apucasem sa mai scriu nici macar un cuvintel pe blog. Foarte suparata am fost in vis!

Pina sa trecem la articole mai concrete, sa iti spun ce mi-a mai ocupat timpul si mintea.

  • Am avut musafiri, multi. Unii au venit, altii au plecat, dar m-am bucurat de fiecare moment cu cei veniti de departe intr-o scurta vizita. Si inca nu au plecat toti 🙂
  • Am fost la maratonul din Rotterdam ca spectator. Desi anul trecut imi promisesem ca indiferent ce se va intimpla eu voi fi la start pentru cursa de 10K, nu m-am tinut de cuvint! Oricum, ca spectator este la fel de intens, mai putin efortul fizic. Am aplaudat, am incurajat, am strigat. Am primit multumiri si am fost foarte bucuroasa ca pot ajuta cind o participanta mi-a cerut apa. Pentru ca nu voiam sa ii stric timpul, am alergat putin impreuna, eu pe margine, pina mi-am scos apa din rucsac si i-am oferit-o. Ca totdeauna, #demooiste, evenimentul din Rotterdam este inedit, o bucurie si o sarbatoare. Va recomand sa participati daca aveti ocazia, sau sa-l urmariti de pe margine.
  • Nu am citit cine stie ce in ultima vreme, probabil ca lecturile din martie si aprilie le voi cumula intr-un singur post. Ca scuza, vremea a fost deosebit de frumoasa pe meleagurile noastre si am petrecut cit de mult am putut afara.
  • Nici la capitolul seriale nu am mare lucru de spus, am urmarit doar „Ozark” care, cu toate erorile si minusurile din scenariu, mi-a placut suficient cit sa termin cele doua sezoane valabile destul de repede si sa-l astept pe urmatorul.
  • La capitolul sportiv, am alergat cu o abatere de doua saptamini de la programul de 10K, insa am revenit la el si peste o luna voi participa la primul 5K din acest an. Sunt fericita ca pot sa alerg din nou!!! Iar ca sa ma ajute in recuperare merg la pilates si power yoga, urmind sa reiau si antrenamentele de cardioboxing in citeva saptamini. Nu vreau sa fortez, asta e clar.
  • Motanelul nostru cu tomoare pe creier pare stabilizat cu medicatia primita. Nu stiu pentru cita vreme, dar ne bucuram de fiecare moment impreuna.
  • Am renuntat sa ma mai uit la stirile romanesti sau sa citesc despre ce mai fac derbedeii de la guvernare. Sper ca 26 mai sa fie inceputul eliminarii lor si trezirea celor care pina acum au ales sa nu voteze din diverse motive. Este inca (!!!) dreptul si datoria fiecaruia dintre noi sa votam! Nu sunt deloc reprezentata de Parlament, de cei care fac legi si dau ordonante, sau cei care au fost la miting in Craiova. Nu vreau sa fiu condusa de interlopi, baroni, fripturisti, mincinosi si penali! Hai sa le aratam unde le este locul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *