Shitshow

Nici nu stiu cum sa incep. Trecem printr-o perioada total nefavorabila si nu sunt drama queen cind spun ca pe toate planurile e dezastru. N-am mai avut de multa vreme asa ceva. Cum spune intelepciunea popular, „nicio nenorocire nu vine singura”. Foarte adevarat!

Nu ma intreb de ce mie. Da, mi se intimpla mie, dar nu sunt singura si uneori trebuie sa ajungi jos ca sa apreciezi ce ai uitat, probabil.

Iau fiecare zi asa cum vine, nu ma gindesc prea mult ce-a fost, e total neproductiv si nu ajuta la nimic. Vor veni solutii si rezolvari si totul va reintra într-un normal, probabil alt normal, dar se vor linistit apele.

Cum spuneam, nu stiu si n-am cum sa aflu ce se va intimpla, dar o sa fie bine.

Cred ca important este, din momentul in care porneste avalansa si tot timpul desfasurarii ei, sa primesti totul cu light hearted. Sa nu vezi proportiile dezastrului intru totul, ci bucatele mai mici si astfel sa pui piesele la loc, sau, dupa caz, sa le inlocuiesti. E destul de criptic ce spun, insa nu vreau sa intru iar in amanunte prea personale. Am senzatia ca in ultima vreme m-am „descoperit” un pic mai mult si nu foarte flatant, ba din contra. Dar nu sunt aici sa ma periez si nici sa spun neadevaruri. Asta sunt acum, aceste lucruri mi s-au intimplat, si daca macar unei persoane i-a adus un pic de liniste vreun articol sau a facut-o sa nu se mai simta singura in vreun b*&#hole, eu sunt extrem de multumita. 

Mi se intimpla sa merg seara la culcare si sa-mi simt trupul ca un sac plin cu oase gasit la o margine de piriu. Cred ca partea buna e ca a fost gasit, nu? Dar adorm cu speranta ca a doua zi ma asamblez la loc si lucrurile iau o turnura mai putin sumbra.

Stiu, a ajuns acest mic colt de net o mare si nesfirsita smiorcaiala, dar ma voi stradui sa aduc macar cite un curcubeu din cind in cind, daca nu chiar soare permanent. 

2 comentarii la „Shitshow”

  1. Vreau să-ți transmit doar un gând bun și o încurajare. Been there. Furtunile pot lovi toate o dată, dar n-or să țină o veșnicie.
    Ia-o încet, dacă situația îți permite asta.
    Te îmbrățișez din tot sufletul.

  2. Bine ai venit in noua casa, Greta! Am primit cu mult drag si bucurie imbratisarea si gindul tau. Intr-adevar, nimic nu e vesnic, nici cele bune, dar nici cele rele.
    xoxo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *