Ginduri alandala

  • Am descoperit cu totul intimplator ca pot sa cumpar de pe un site olandez (www.bol.com) ebook-uri in limba romana. Multi autori romani (desigur si straini, tradusi), diverse edituri. Desi prefer hirtia, citesc si de pe tableta din cind in cind. Cu siguranta ceva mai mult dupa „revelatia” de astazi.
  • Citeam aseara ceva despre fumat si mi-am amintit cum, cu ani in urma, am ramas pur si simplu siderata cind m-am vazut fumind pe balcon pentru ca nu voiam sa „patez” peretii proaspat vopsiti. Se pare ca la un moment dat era mai importanta casa decit proprii plamini si sanatatea!
  • Daca a trecut frenezia Elena Ferrante, atunci ma voi apuca si eu de quartetul napolitan pentru ca le-am gasit online, cum am spus mai sus.
  • Am invatat sa fac injectii cu insulina la pisici. Ma bucur ca stiu, insa ma intristez ca trebuie.
  • Nu m-am gindit niciodata pina acum la ureche ca ar avea forma de fat intors.
  • Frezii, narcise, zambile, lalele – cit mai multe si in fiecare zi! Freziile imi amintesc de o brosa de-a maica-mii pe care o am foarte vie in memorie, iar mirosul lor discret si atit de elegant imi da o stare de bine si de amintiri frumoase. Narcisele ma duc intotdeauna cu gindul la Pasti cu familia. Am foarte bine impregnat mirosul de narcise si vopsea de oua. Zambilele sunt atit de jucause si sunt preferatele bunicii. Cind eram mica voiam ca de ziua mea sa am zapada si lalele negre in casa. Nu stiu de ce zapada(???!!!), probabil asociatia alb-negru. N-a fost chiar absurda dorinta nascuta fiind primavara. Zapada n-am avut, m-am multumit insa cu un fir de lalea neagra. Primavara, cu lalele in casa eram vesnic neagra pe la nas de la staminul florii. Nu ma mai saturam de mirosul lor unic. Pina-n zi de azi le adulmec si daca-s deschise ma plimb pe virful nasului cu pulberea catifelata neagra sau galbena.
  • M-a luat un dor de duca, de munte, de plaja, de descoperit locuri, de mers si admirat.. Abia ma tin in friu.
  • Bruce Dickinson vine la sfirsitul lunii in Utrecht sa-si prezinte cartea si nu-mi vine sa cred ca inca nu mi-am luat bilet sa-l vad!!!
  • „Russian Doll” e noul serial de pe Netflix, o dramedy care aduce aminte de „Groundhog Day” prin repetitivitate, insa la un cu totul alt nivel de interpretare si perceptie. E arta, e vizual, dark si grimy, o avem pe Natasha Lyonne si in spate pe Amy Poehler. Merita sa-l puneti pe „my list”.
  • Astazi merg sa fac un test electromiografic si sper ca intr-o saptamina sa am al doilea diagnostic (dupa care bijbiim atit cu ace, RMN-uri si alte teste) si un program de recuperare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *