Liste

Dupa cum spuneam doua posturi mai jos weekendul viitor il petrecem in doi. Drept pentru care a trebuit sa gasim pe cineva disponibil sa stea cu pisicutele. Cine sint catsitterii familiei? Pai socrii. De-acum ne-am inscris si noi in circuitul lor de catsitting si trebuie sa anuntam din timp si sa ne consultam cu ceilalti cind plecam in concediu sa nu se suprapuna perioadele 🙂 Buuun, deci vin, cu placere. Acum eu am de facut lista cu modul de functionare si utilizare a bebeluselor felinelor. Adicatelea ce maninca, la ce ore, cind mincare uscata si cind la plic, de cite ori pe zi lapte, de cite ori sa schimbe apa ca sa fie fresh, cind schimbam nisipul, ce le place, ce nu le place, unde sint locurile in care se ascund si nu mai ies ca sa nu stea oamenii sa caute ca bezmeticii o zi intreaga dupa codate, numarul clinicii medicala in caz de urgenta si sper sa nu omit nimic.

Apoi mai avem listele cu udatul florilor, si numere de telefon pt alt fel de urgente, nu de alta dar vineri seara cintam amindoi prin casa yellow submarine pentru ca ne-a busit un calorifer si fiind deja week-end nu prea se-nghesuia nima sa vina sa repare. Pina la urma a venit un cercelat care s-a plins ca vaaaiiii ce de treaba si ca nu se repara asa cu una cu doua. S-a dus de 100 de ori la masina sa mai ia o scula si de fapt n-a fost asa mare lucru, iar vaicarelile s-au dovedit a fi doar de impresie ca stia el ce stia …ne-a taxat de mai sa ne strice wee-end-ul. Deplasare, reparatie plus materiale. In fine…macar n-avem lac in casa si e si cald.
Asa ca mi-am pus pe lista sa caut un mester bun din comunitate.

Am dat deja cheile conacului conjugat parintilor si restul weekendului a fost cu scuurte si friguroase plimbari prin parc si pe-aiurea asezonate cu stat pe canapea si schimbat canale de la un tv-show la altul. Dar, vai, ce saptamina se anunta!!!???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *